Digital Content Manager

Digital Content Manager

Thorn söker en Digital Content Manager som kan bli en del av vårt kreativa team. Vi söker dig som är driven, ansvarsfull och trivs med att arbeta mot tydliga deadlines. Du är självgående, proaktiv och strategisk. Utöver detta hoppas vi att du är en skön person som tycker om att ha roligt på jobbet med likasinnade.

Arbetsbeskrivning

För rollen som Content Manager hos oss behöver du ha en relevant högskoleutbildning, vara en god skribent och ha sinne för layout. I rollen ingår det att planera, producera och hantera relevant innehåll (artiklar, nyhetsbrev, video, bilder och ljud) på digitala plattformar. Din huvudsakliga uppgift är att skapa hållbara SEO-strukturer med kundresan som grund. Här ingår även konverteringsaktiviteter och Adwords. Du kommer också att utarbeta och upprätthålla långsiktiga innehållsstrategier för olika målgrupper. Samt bygga och underhålla webbplatser utifrån kundens förväntningar och användarens behov. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att analysera och utvärdera digitalt innehåll.

Vi ser gärna att du har:

  • Kunskap och förståelse för digital marknadsföring, leadgenerering och kundresan
  • Kunskap och erfarenhet inom SEO och SEM
  • Erfarenhet av digitala strategier och vana att optimera kundupplevelsen
  • Erfarenhet av att ta fram innehållsstrategier och publicera content på digitala plattformar samt på webbplatser
  • Kunskap om marknadsföring via sociala medier och influencers
  • Kunskap inom HTML / CSS och vana att arbeta med de vanligaste CMS:en
  • Analysera och optimera digitala kampanjer

Skicka din ansökan med arbetsprover till:

antonie@thorncreativeagency.se

Om oss

Thorn är en kreativ byrå med mer än 25 års erfarenhet av att hjälpa varumärken och företag att utvecklas. Vi erbjuder helt integrerade tjänster genom att kombinera strategisk och kreativ affärsutveckling med effektiv varumärkesvård, design och holistisk marknadskommunikation.

Bland våra kunder finns Lindab, Castellum, Jkab Arkitekter, Catena, Serneke, Stenbocken, Everfresh, Bjärefågel, Nordic Waterproofing och många fler.