Krävande tider kräver kreativa lösningar!

Krävande tider kräver kreativa lösningar!

Det är mycket som ställs in just nu, allt från större events till mindre kundmöten. När du inte kan möta dina kunder och anställda på samma sätt som tidigare, låt dem fortfarande få träffa dig och din verksamhet digitalt, så att hjulen kan fortsätta rulla.

Med smarta kreativa möjligheter kan du stärka dina kundrelationer, för det finns effektiva sätt att behålla dina affärer även i tuffa tider. I grunden handlar det om att kombinera försäljning och varumärkeskommunikation med exempel rörlig produktion, livesändningar och digitala plattformar med syfte att skapa nya affärsmöjligheter, förstärka kundrelationen och därigenom skapa goda resultat.

Som en kommunikationsbyrå med en helhetssyn på våra kunders affärer, kan vi säkerställa att din rörliga produktion är sömlöst integrerat i din marknadsföringsmix och helt i linje med varumärkesstrategin, vilket är en stor fördel och trygghet för dig! Det innebär också att vi redan i planeringsstadiet kan optimera filmproduktionen kostnadseffektivt sett till medie- och kanaldistributionen.

Med slimmade processer använder vi inte mer personal än vad produktionen kräver. På så vis kan vi hålla nere kostnaderna, samtidigt som kreativ höjd och kvalité får all den kärlek den behöver.

Exakt vad dina behov är kan vara svårt att sätta fingret på, därför träffar vi dig gärna, live eller t ex via Microsoft Teams så snart som möjligt, för att vägleda dig till rätt lösning i en uppkopplad värld!

Hjärtligt välkommen att höra av dig så sätter vi upp ett möte och ingjuter hopp tillsammmans!

Bengt Thorn

CEO/CREATIVE DIRECTOR

+46 708 17 26 10