Nytt år, nya utmaningar på byrån

Nytt år, nya utmaningar på byrån

2018 har rivstartat med kreativa workshops, filminspelningar och kundmöten. Innan vi blickar framåt måste vi dock titta lite i backspegeln och kort utvärdera ett händelserikt vinterhalvår 2017.

– Vi såg flera nya ansikten ta plats som bidragit till att bredda kunskapen på byrån med energi och fräscha perspektiv. Nya, kreativa kampanjer och koncept togs fram tillsammans med våra kunder som ni kan ta del av på vår blogg, säger Bengt Thorn, Creative Director.

Två av de nya ansiktena var praktikanterna Henrik Bengtsson och Lina Jacobsen som båda är inne på sista året av sin designutbildning på Malmö Universitet.

– Stämningen på Thorn är präglad av professionalism och humor, det har varit väldigt roligt att vara en del av byrån, säger Lina.

Henrik instämmer. – Jag har verkligen fått möjlighet att utveckla mina kunskaper i en avslappnad men ambitiös arbetsatmosfär.

Även Lars-Erik Carlson, Senior Art Director, kom in i teamet under hösten.

– Inledningen har varit precis så spännande som jag föreställde mig. Thorn strävar efter att ligga i framkant när det gäller grafisk design, kommunikation och rörlig bild och det är väldigt inspirerande att få vara en del av den resan, säger den rutinerade Lars-Erik.

Utöver Lars-Erik Carlson tillkom tillsist Art Director och filmproducent Mikael Ernhake, med en gedigen bakgrund inom grafisk kommunikation. – Såväl mina som Thorns artistiska visioner är gränslösa, så jag har trivts på byrån sedan dag ett.

Hur ser du på det kommande årets utmaningar?

– Efterfrågan av rörligt innehåll blir högre och högre och med en ökad efterfrågan ställs det också större krav på slutprodukten, därför är vi inte rädda för att testa nya grepp och tillvägagångssätt, säger Mikael.

Till 2018 har byrån också fortsatt bygga på den redan breda kompetensen genom att anställa Content Manager Erik Kruse.
– Min roll går väl närmast att jämföras med en tidningsredaktörs. Jag ska bidra med ett övergripande långsiktigt perspektiv samt underhålla och utveckla såväl byråns som våra kunders digitala innehåll. Det ska bli roligt att få arbeta i en sådan dynamisk miljö som Thorn erbjuder, och alla medarbetare har varit väldigt välkomnande.

Bengt Thorn ser positivt på byråns interna utveckling samt det nya året. – Med den utökade kompetensen inom grafisk formgivning, rörlig bild och content marketing fortsätter vi lägga det pussel som krävs för att motsvara de skiftande förväntningar som kunderna har på marknadsföring och kommunikation. Vi har också ambitionen att anställa en front-end utvecklare för att ytterligare vässa den digitala kvalitén på byrån.

– Känslan är att vi utvecklat en bra grund att stå på när vi nu tar oss an det nya årets utmaningar!

Erik Kruse

CONTENT MANAGER

+46 73 433 74 85

erik@thorncreativeagency.se