Olympia – platsen för allt vi drömmer om

Olympia – platsen för allt vi drömmer om

HIF är inte bara en kund till oss.

HIF är vår partner, vår medspelare.

Vår lagkamrat.

Vi delar HIF:s viktiga värderingar om vilket samhälle som vi tillsammans vill leva i. Ett samhälle som präglas av hjärta, glädje och målmedvetenhet. Där mångfald är en styrka och där unga ges möjligheter att växa. Som partner stödjer vi deras långsiktiga initiativ till ett mer inkluderande samhälle. Det betyder att vi står fast vid vårt HIF-hjärta i medvind och motvind.

För HIF är mer än ett fotbollslag. De är en del av Helsingborgs DNA. De är kittet som håller ihop vårt föreningsliv, och som för engagerade fotbollsfamiljer närmre varandra. HIF skapar något så värdefullt och sällsynt som gemenskap. Det handlar nödvändigtvis inte om fotboll. Det handlar om att skapa en plats för människor att samlas på. Och den platsen är – och har alltid varit – Olympia.

För på Olympia är alla välkomna. Thorns uppdrag är att se till att HIF:s marknadskommunikation uppmuntrar och inspirerar människor att komma och uppleva lagets matcher på plats. När du står på Olympia och känner hoppet från tusentals människor vibrera i luften. När du gör en high five med en främling på läktaren. När du tar med ditt barn till en match och ser gnistan som tänds i ögonen. Det är en känsla som du tar med dig, som stannar kvar.

HIF är och förblir Helsingborgs stolthet. Vi ger inte upp. Vi står starka tillsammans med alla trogna sponsorer och partners som hållit fast vid sina HIF-hjärtan genom åren. Vi ska tillbaka dit där HIF hör hemma. Och då blir det på en av Sveriges mest moderna arenor. Vårt älskade Olympia. Vårt älskade Helsingborg.

Thorn Creative Agency Reklambyrå Helsingborg Bengt Thorn

Bengt Thorn

CEO / CREATIVE DIRECTOR

+46 708 17 26 10