Ny kampanj ska göra Sverige vänligare

Ny kampanj ska göra Sverige vänligare

Idag vet man att etiskt och socialt ansvarstagande är viktigt då det bidrar till att stärka ett företags varumärke. Den vetskapen märks inte minst på CSR-trenden bland företagen. Men när dagens konsumenter allt oftare söker värderingar att identifiera sig med, är det viktigt att man visar vem man är och berättar vad man gör. För oss har arbetet med Framgång Mångfald gett oss stora och värdefulla insikter i CSR.

Idag vet också de flesta företag att mångfald bidrar till framgång eftersom integrerade grupper är mer kreativa, nytänkande och produktiva än homogena grupper. Trots detta är det fortfarande vanligt att människor diskrimineras. Både på arbetsmarknaden och i samhället i stort.

Nu går en ny kampanj i HD som Thorn Reklambyrå ligger bakom. Målet är att skapa debatt, påverka attityder och minska fördomar som vi alla bär på. För utan fördomar kan vi se individen som den är.

Framgång Mångfald är ett initiativ av Helsingborgs Dagblad och Thorn Reklambyrå. Med stöd från företag som engagerar sig i frågan har projektet möjliggjorts.
På hemsidan och i annonserna kan du se vilka dessa företag är. (Och vi söker hela tiden nya partners!)

Klicka här för att se annonsserien>>

Läs mer om Framgång Mångfald här >>

Ta en titt på reklamfilmen här >>