Thorn blir kreativ affärspartner till Nordic Waterproofing

Thorn blir kreativ affärspartner till Nordic Waterproofing

Nordic Waterproofing grundades 2011 efter en sammanslagning av Trelleborgs och Lemminkäinens tätskyddsverksamheter. Koncernen är en av Europas ledande producenter och leverantörer av tätskiktprodukter och tillhörande tjänster för att täta, skydda och bevara byggnader och infrastrukturer. Kunderna når man genom stark portfölj av välkända varumärken såsom Mataki, Trebolit och Kerabit. För en tid sedan tog Nordic Waterproofing beslut om börsintroduktion. Sedan dess har den omtyckta aktien utvecklats stabilt.
Nu har Nordic Waterproofing inlett ett samarbete med Thorn Creative Agency som blir kreativ affärspartner åt koncernen. Byråns arbete omfattar allt från att stötta i arbetet med affärsstrategi till att ta fram varumärkesplattform, långsiktigt kommunikationskoncept och hjälpa till med IR- och PR-kommunikation. 
 Så här säger Bengt Thorn, byråns grundare och creative director om samarbetet:

– Nordic Waterproofing är en mycket intressant verksamhet som vi är väldigt glada att få möjlighet att samarbeta med. Vi har ett bra erbjudande bestående av flera olika tjänster. Genom att integrera dessa kan vi erbjuda Nordic Waterproofing ett skräddarsytt helhetsansvar vilket passar deras behov perfekt. Vi är redan igång med strategiarbetet och nu ser vi fram emot att långsiktigt få vara med och bidra till deras framgångar.