Thorn Creative Agency får ny ägarstruktur

Thorn Creative Agency får en ny ägarstruktur

Efter drygt tre år som vd och delägare i Thorn Creative Agency går entreprenören Dan Palmsten vidare i affärslivet. Nästa fokus blir att utveckla de olika företag och organisationer han engagerat sig i. Byråns andra delägare och tillika grundare, Bengt Thorn, tar över och driver verksamheten vidare med samma medarbetarteam från och med 1 januari 2017. 

Dan Palmsten har lång erfarenhet av företagsledning och affärsutveckling. Och när han såg potentialen i Thorn ville han bli delägare i bolaget. Med en ny vd vid rodret fick också byråns grundare, Bengt Thorn, möjligheten att fokusera på att leda det kreativa kommunikationsarbetet.

Under tiden som Thorn och Palmsten delade ägarskapet har byrån, som nyligen fyllde 25 år, tagit en tydligare position på marknaden med hjälp av ett utvecklat kunderbjudande och även flyttat till nya lokaler på Kavalleristen.

-Den resa vi nu gjort tillsammans med Dan har gett oss som byrå en ny självbild och ökat självförtroende i en bransch som generellt haft stora utmaningar de senaste åren. Nu vill Dan fokusera på de nya utmaningar han ser framför sig i sina andra verksamheter. Våra goda relationer öppnar givetvis för eventuella samarbeten även i framtiden, berättar Bengt Thorn som nu tar över ägandet av Thorn Creative Agency.

Dan Palmsten är delägare i restaurangen La Petite, ordförande i Krögarföreningen GörGott och sedan några månader sedan även ny delägare i Ålgrändens Ost & Deli.

-Jag ser nu fram emot att kunna ta ett ännu större grepp om mina andra verksamheter och även bidra med min kunskap för att utveckla nya affärer, säger Dan Palmsten.

Nya möjligheter 2017

I slutet av 2016 befinner sig byrån i en god position för framtiden. Kundportföljen har växt med nya uppdragsgivare som bl a Serneke, Nordic Waterproofing, Bjärefågel och Stenbocken.

– På byrån har vi nu ett riktigt starkt team på plats. Och inte minst en trygg plattform av kunder och partners som gillar det vi gör. Nu är det upp till oss att förvalta de fina möjligheter vi har framför oss. Jag ser med stor tillförsikt fram emot 2017, avslutar Bengt Thorn.