Tina lanserar ny hemsida

Tina lanserar ny hemsida

Du ser henne i tv, på tidningsomslag och i bokhandeln. Hon syns överallt i Sverige och även utanför. Tina Nordström har minst sagt förvaltat sin matkunskap och slagit igenom med bravur. Att hon lyckats så bra beror både på hennes passion för mat, klokhet och sprudlande personlighet.

Nu har hon också lanserat sin nya hemsida som Thorn ligger bakom. På så sätt har vår folkkäre matlagare fått ett vasst verktyg för att stärka relationen till sina fans och följare. Här hittar du recept och inspiration till såväl vardagsmaten som helglyxet. Här hittar du också hennes kokböcker och viner samlat på en och samma plats.

Här kan du ta en titt i Tinas bullriga kök.

Tina och Findus gör gemensam sak av maten

Hädanefter kan Findus konsumenter se fram emot inspirerande matlagning signerat Tina Nordström. Tina, som nyligen inledde samarbete med Findus, ska fungera som en kreativ kraft för Findus och stimulera till god, hållbar och näringsriktig mat.

Som Tinas byråpartner vill vi önska henne lycka till och även gratulera mat-Sverige till fler jättegoda måltider framöver. Hurra! Läs pressmeddelandet om Tinas samarbete med Findus här.