Tre nya medarbetare på Thorn

Tre nya medarbetare på Thorn

eva

Eva Gunnarsson är ny projektledare på Thorn och har mångårig erfarenhet av projektledning med i bagaget. Hon har studerat reklam och marknadsföring samt projektledning i både Stockholm, London och Köpenhamn. Hjärtat bultar extra hårt för Köpenhamn där hon bott i 17 år och bl a arbetat på DDB Needham och Saatchi & Saatchi. Högst på listan står vänner och familj och hon lagar gärna en god måltid eller tillbringar sin lediga tid ute i naturen – som är medicin för kropp och själ.

tessaN

Therese Henriksson är ny copywriter på byrån och har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap med strategisk kommunikation som inriktning. Tycker om högt tempo, att hitta enkla lösningar och skapa kreativa idéer. Spenderar helst sin lediga tid på gymmet eller i en solstol söderut, gärna med en spännande bok i handen.

mie

Mie Karlsson är Art Director med passion för användbarhet, enkelhet, upplevelse och känsla. Anser att just känslan är designens viktigaste essens. Mångårig erfarenhet av att designa för e-handel, hemsidor, banners, trycksaker och profilprogram. Beroende av havsdoft, salta vindar, tång och sand mellan tårna. Men hänger också gärna vid kolonistugan med fingrarna i myllan.
Hjärtligt välkomna!