Uppskattat seminarium på byrån

Uppskattat seminarium på byrån

Som en fullservice kommunikationsbyrå har vi samlat på oss omfattande specialistkompetenser, inte minst har vi som bekant ett eget filmproduktionsteam inhouse. Detta, tillsammans med byråns samlade kompetens inom allt från strategi och varumärkesutveckling till design, webb, sociala medier och kreativ kommunikation, gör att vi kan säkerställa att filmproduktionerna hänger ihop med de övriga produktionerna. Och blir så kostnadseffektiva som möjligt.

Det här är något som kunderna efterfrågar idag i allt större utsträckning, därför bjöd vi in kunder, bekanta och andra intresserade till en inspirerande show om film, visuella effekter, distribution och inte minst rörlig bild i sociala medier.

Eventet blev en dundersuccé och var du en av dem som inte hade möjlighet att medverka hoppas vi att du får tillfälle nästa gång. För det här var så roligt och givande för både oss och våra besökare att vi gärna, och med all förmodan, gör om det!

Släng gärna iväg ett mejl till info@thorncreativeagency.se om du vill hänga på nästa gång. Så ser vi till att du får en inbjudan.

På den här länken kan du se mer av vad det handlade om: https://thorncreative.live

Therese Henriksson

COPYWRITER/ACCOUNT EXECUTIVE

+46 760 34 64 28